М-р Ивона Кафеџиска

АВТОР

3 НАСЛОВИ0 КОМЕНТАРИ

КОЛУМНИ НА ЕНАУКА

Чекор над ДНК: епигенетика и нејзината историја (Трет дел)

Канцер и Епигенетски Болести Епигенетиката е имплицирана во патогенезата на болести како рак, невроразвојни пореметувања, аутизам, и Мартин-Бел синдромот. Во 1983, Ендру Фајнберг и Берг...

НОВО НА ЕНАУКА