Марта ни кажа...

Колумните на Мартина Димоска

Марта ни кажа...

Колумните на Мартина Димоска
Имаме задоволство да ви најавиме дека на страниците на еНаука ќе се појави колумна на, во јавноста веќе добро познатата, Мартина Димоска. Таа е присутна во медиумите пред се' со победата на “N.A.S.A. Space Apps“ натпреварот и нејзиниот неодамнешен избор...

Автор

2 НАСЛОВИ0 КОМЕНТАРИ

НАЈНОВИ КОЛУМНИ

Истражување – ВАКЦИНИРАНИ или НЕВАКЦИНИРАНИ, кои деца се поздрави?

Многумина би сакале да веруваат дека владините организации и институции се основани со цел да ја заштитат нацијата и новите генерации. Меѓутоа, како што...

НАЈНОВИ НАСЛОВИ