Факти

Најново од Енаука.мк

Откриени нови 7.000 меури со гас под Сибир кои може да...

Минатата година, на далечниот сибирски остров Бели истражувачите открија дека земјата „клокоти“ на одредени места  и под нозете на локалното население се чини мека...