Популарна Наука

Најново од Енаука.мк

Откриени нови 7.000 меури со гас под Сибир кои може да...

Минатата година, на далечниот сибирски остров Бели истражувачите открија дека земјата „клокоти“ на одредени места  и под нозете на локалното население се чини мека...