Технологија

Нема објави за прикажување

Најново од Енаука.мк

„Молекуларен“ кондом – иднината на машката контрацепција?

Истражувачи на Универзитетот Беркли во Бостон пронајдоа начин како да ги блокираат каналите кои на сперматозоиди им го даваат моќниот удар да го пробијат...