Теми

Нема објави за прикажување

Најново од Енаука.мк

Oтсега ќе може да се дипломира на студии за марихуана

„Кога ќе слушнат што е мојата професија, многу луѓе ќе речат: Леле, пријателе. Ќе добиеш диплома за одгледување на марихуана “, изјави Алекс...