Видеа

Најново од Енаука.мк

Пајаците јадат повеќе инсекти отколку човекот месо и риба

На светот постојат 45.000 видови на пајаци, и тие спаѓаат меѓу најразноликите и најраспространетите грабливи видови на инсекти во светот. До сега никој не...