Погледнете што се случува при депонирање ”сув” мраз во базен

804
СПОДЕЛИ

Од You Tube каналот ”CrazyRussianHacker” издвојуваме интересно видео на еден експеримент направен во базен.

Дискусија

Коментари

СПОДЕЛИ