Таг: ајфон

Најново од Енаука.мк

ЕВАТАР – Женскиот репродуктивен систем ставен на чип

аучниците направија минијатурен репродуктивен тракт кој одговара на големина на дланка и кој би можел да ја промени иднината во третман на многу состојби...