Таг: geni

Најново од Енаука.мк

Лист од спанаќ претворен во човечко срцево ткиво ( Видео )

И покрај големиот напредок во техниката на 3Д печатење, најголем предизвик за научниците досега претставуваше да ја реплицираат мрежата од малите крвни садови. Сега, тим...