Таг: zamrznuvane

Најново од Енаука.мк

Сте слушнале ли за парестезија?

Парестезијата е вообичаено безболна, но предизвикува збунетост и страв. Состојбата кога се будите во текот на ноќта и чувствувате прво парализираност, а потоа трнење во...