Мозокот зад возењето велосипед

Возењето на велосипед е вештина која ја учиме уште како деца и никогаш не ја забораваме. Но, што ако постои посебен велосипед поради кој се’ што сте научиле е бескорисно?

Можеби ви звучи бесмислено, но навистина постои велосипед кој нема да можете да го возите, освен ако не го заборавите стариот начин на возење. Погледнете го видеото и ќе разберете за што станува збор.

Поддржете ја нашата работа: