Културен Робот детектира дали носите маска ( Видео )

Употребата на роботите и вештачката интелегенција зема се поголемо учество во нашиот свет и како што можеме да видиме најверојатно со роботите ќе се среќаваме многу често.

Поддржете ја нашата работа: