Магазин

Најново од Енаука.мк

Како се измислени кесичките за чај, банкоматот, новогодишните елки, пижамите…

Како настанало WI-FI, без кое не можеме да го замислиме секојдневнието, кој доктор бил толку срамежлив, па „морал“, да го измисли стетоскопот. Во текстот...