Секции

Најново од Енаука.мк

Истражување: Отров од шкорпија – моќно средство против опасните бактерии!

Отров од шкорпија наскоро би можело да стане клуч за елиминирање на одредени соеви високо патогени бактерии. Вакви резултати покажа неодамнешно истражување чии детали...