Техно Гик

Најново од Енаука.мк

10 здравствени придовивки од аронијата

1. Најголем извор на антиоксиданси - Аронијата има поголема концентрација на антиоксиданси од било кое друго овошје. Зошто тоа е толку важно? - Антиоксидансите ги штитат...