Медицина и Здравје

Најново од Енаука.мк

Дознајте што представува супер брзата камера „Електрон камера“ +Видео

Оваа револуционерна технологија за која мечтеат голем број научници во светот наскоро ќе биде достапна. Имено алатката која ја разви американската национална лабараторија „SLAC“ со...