Марта ни кажа...

Колумните на Мартина Димоска

Марта ни кажа...

Колумните на Мартина Димоска
Имаме задоволство да ви најавиме дека на страниците на еНаука ќе се појави колумна на, во јавноста веќе добро познатата, Мартина Димоска. Таа е присутна во медиумите пред се' со победата на “N.A.S.A. Space Apps“ натпреварот и нејзиниот неодамнешен избор...

Автор

2 НАСЛОВИ0 КОМЕНТАРИ

НАЈНОВИ КОЛУМНИ

Зошто никој не може да го пронајде гробот на Џингис Хан?

Многу голема Земја со многу големи легенди. Без патишта, без постојани градби, само огромно небо, тафтувана сува трева и силни ветришта. Екипа од Би-Би-Си...

НАЈНОВИ НАСЛОВИ