ЕНаука.мк

4409 НАСЛОВИ 0 КОМЕНТАРИ
------- Донации -----------------------------------------------------------------------------BTC : 32CyCcnLh1wnLp5LqTm72BrWTsonxYtu7n --------------------------------------ETH: 0x5EB1a3010c339F794c2DA50Fd215Afc6B76334EA ----------------------------

Најново од Енаука.мк

video

Гиеторн, идила без патишта и автомобили

Малото идилично градче Гиеторн (Giethoorn) се наоѓа во Холандија и го носи прекарот “Мала Венеција”. Ова гратче брои oколу 2400 жители кои се меѓусебно поврзани со...