СПОДЕЛИ

Имаме задоволство да ви најавиме дека на страниците на еНаука ќе се појави колумна на, во јавноста веќе добро познатата, Мартина Димоска.

Таа е присутна во медиумите пред се’ со победата на “N.A.S.A. Space Apps“ натпреварот и нејзиниот неодамнешен избор за најмлад ментор во НАСА.

На еНаука, таа ќе добие простор за редовно да споделува дел од искуството и знаењето кое го стекнува во овој период, но и да пренесе дел од онаа нејзина енергија и ентузијазам, со кои ги постигнува овие успеси.

Посетете не’ овој викенд и да го започнеме заедно “патувањето“ со Марта.

марта

Дискусија

Коментари

СПОДЕЛИ
------- Донации -----------------------------------------------------------------------------BTC : 32CyCcnLh1wnLp5LqTm72BrWTsonxYtu7n --------------------------------------ETH: 0x5EB1a3010c339F794c2DA50Fd215Afc6B76334EA ----------------------------