Ова е Мару, мега-популарниот мачор

Mачорот Мару е мега-популарен. Има свои профили на сите социјални мрежи и милиони фанови ширум целиот свет.

На што се должи неговата слава?

-На неговите неверојатни пози и уникатни места за одмор.

Мару обожaва да ги поминува своите денови во кутии, вазни или чинии чија големина не секогаш соодветствува со неговата, а сопствениците на овој „селебрити мачор“ се грижат да го овековечат секој негов урнебесен момент.

Поддржете ја нашата работа: