Реобјавена статија на енаука.мк

Многу често се случува одредени интересни статии и истражувања кои имаат безвременска димензија да поминат без доволен број читатели да ги прочитаат, па затоа се одлучивме истите да ги објавиме повторно.

Бидејќи Енаука.мк моментално е единствениот интернет портал во Р. Македонија кој континуирано објавува резултати од сериозни научни истражувања во повеќе научни области, во средина каде што во медиумите доминираат најчесто информации со политички или забавни содржини, има реален проблем да допре до вистинските читатели кои би имале бенефит од овие информации.

 

Поддржете ја нашата работа: