Исчезнувањето на видовите рапидно се зголемува – Видео

Влегуваме во шестата ера на истребување на Земјата – и ова е прв во историјата на планетата луѓето да бидат виновни.

Во фантастичното видео „CNN“ не запознава со клучните загрозени животински видови како и со луѓето кои се обидуваат да ги спречат да исчезнат.

Поддржете ја нашата работа: