Објавена карта која открива каде живеат мажи со најголем, а каде со најмал пенис во светот

Вистината конечно излезе на виделина – објавена е интерактивна карта која ја прикажува вистинската големина на еректиран пенис низ целиот свет.

Африка победува на „натпреварот“, додека „пакетчињата“ во гаќите се помали од просекот за мажите во Азија, пренесува Daily Mail.

Црвената боја на картата ги прикажуваат најголемите пениси, портокаловата се вторите по ред, жолтата е просечна големина, светло зелената под просечната и зелената најмалата.

Поддржете ја нашата работа: