10 Несреќи предизвикани од „петарди“

Доаѓаат новогодишните празници, а со нив и препознатливите пиротехнички реквизити. Ова видео го објавуваме со цел визуелно да се запознаете со некои од опасностите што можат да настанат од невнимателно и нестручно ракување со истите

Поддржете ја нашата работа: