Симона Шенбакар

4 НАСЛОВИ 0 КОМЕНТАРИ
Симона Шенбакар е магистер по фармацевтска биотехнологија и моментално работи во Германија во областа на генетска дијагностика на ретки болести и персонализирана медицина како раководител на Одделот за Медицински квалитет и генетско советување во фирмата Centogene.

Најново од Енаука.мк

Дознајте што представува супер брзата камера „Електрон камера“ +Видео

Оваа револуционерна технологија за која мечтеат голем број научници во светот наскоро ќе биде достапна. Имено алатката која ја разви американската национална лабараторија „SLAC“ со...