Четка која ги мие забите автоматски за 10 секунди (видео)

Четката за заби „Amabrush“ ќе ви ги измие забите автоматски за само 10 секунди.

Креаторите на овој интересен изум тврдат дека нивната четкица ги мие забите осум пати подобро  во споредба со традиционалните.

„Amabrush“ многу наликува на протеза, а на себе има силиконски четкици кои допираат до сите делови од забите. Силиконските четкици се поставени под одредени агли, по препорака на стоматолозите, за да можат најдобро да ги исчистат забите.

Патата за заби во устата се уфрла преку округла капсула.

Членовите на семејтвото може да користат една капсула со паста, а секој од членовите ќе има посебна четкица која  преку магнет се поврзува со капсулата.

Погеднете го видеото

Поддржете ја нашата работа: