„Extreme POWER City Tuning Show“ по втор пат во Скопје

Тимот на EXTREME POWER CITY – SKOPJE по првиот успешен настан и оваа година организира меѓународен настан кој ќе го одбележи месецот и годината на CAR револуцијата во Р. Македонија.

Во својата програма нуди целодневна забава како за натпреварувачите така и за посетителите. Настанот ќе го движи DJ MATS и атрактивни девојки кои ќе изведуваат миење на коли.

За програмата и да го потврдите вашето присуство тука.

Поддржете ја нашата работа: