Фејсбук со нови промени

Фејсбук потврди дека тестира нова опција која ќе овозможи прикажување на различни новости (News Feeds), но не е соопштено кога таа ќе стапи во фунцкија.

Новата опција им овозможува на корисниците во секој момент да го следат она што ги интересира.

Во склад со темата, освен главниот „News Feed“ постојат и табови како „Style“, „Travel“ и „Headlines“ кои прикажуваат релевантни постови на вашите пријатели и страници кои ги следите.

Поддржете ја нашата работа: