Новиот водоотпорен звучник од Шекил О’Нил и Монстер

„SuperStar BackFloat “ може да биде целосно потопен под вода и повторно ќе се врати на површината, исфрлајќи меурчиња. Можете да го најдете подоцна оваа година за цена од 170 долари или околу 120 евра.
Кошаркарот за себе вели дека е „гик“ и голем љубител на нова технологија, иако и самиот се обидува да допринесе за развој на некоја нова технологија, како што е случајов со новиот звучник. Тој сепак е и зависник од нова технологија и неделно троши само на најразлични апликации околу 1000 долари.

 

Поддржете ја нашата работа:
Ви благодариме за секоја ваша поддршка и донација