Таг: болести на уши

Најново од Енаука.мк

Откриена вода на егзопланета (+видео)

Уште од откривањето на првата егзопланета во 90-тите години, астрономите остварија постојан напредок кон пронаоѓање и тестирање на планети лоцирани во прифатливата зона на...