Таг: епл

Најново од Енаука.мк

video

Паметна бразлетна за заштита од улични напаѓачи

Студентка од Универзитетот на Алабама создаде прототип на женска паметна бразлетна што при уличен грабеж или напад, испраќа сигнал до полицијата и до блиските...