Вендинг машината која го краси Сингапур

Вистинските луксузни суперавтомобили, паркирани во оваа футуристичка зграда на Сингапур прават глетка која не се споредува со оние во Дубаи.

Ова е најголемата вендинг машина за луксузни автомобили во светот. Објектот има 15 ката и 60 слотови, а во нив се сместени автомобили кои чинат милиони.

Поддржете ја нашата работа: