(ВИДЕО) Моментот кога австралиски пожарникари се заобиколени од пожар…

СПОДЕЛИ

Противпожарната служба на Нов Јужен Велс, Австралија објави видео во вторникот во кое се гледа како еден од нивните камиони е опкружен со бесен оган. Екипажот бил принуден да се засолни во нивниот камион и да користат ќебе за да го спречат влегувањето на жежок воздух додека минуваат низ пожарот.

Поголемиот број од пожарникарите во Австралија се неплатени волонтери.

 

Дискусија

Коментари

СПОДЕЛИ
------- Донации -----------------------------------------------------------------------------BTC : 32CyCcnLh1wnLp5LqTm72BrWTsonxYtu7n --------------------------------------ETH: 0x5EB1a3010c339F794c2DA50Fd215Afc6B76334EA ----------------------------