Лансирањето на Кинескиот TianWen-1 кон Марс – Видео пренос

Погледнете го фантастичното видео од Кинеското лансирање на нивната прва сериозна мисија за истражување на Марс

  • Како Кинезите планираат да ги откријат мистериите на Марс – Видео

Поддржете ја нашата работа: