10 Експерименти со обични течности

Се ближат новогодишните празници и тоа подразбира забава и насмевки, но зошто да не употребиме малку наука и да ги израдуваме нашите најблиски.

https://www.youtube.com/watch?v=HQx5Be9g16U

Поддржете ја нашата работа: