Како да го претворите вашиот телефон во 3Д холограм?

Наместо да ја чекате изработката на првиот паметен телефон кој ќе може да проектира холограмски слики, може да го претворите вашиот обичен паметен телефон во телефон кој проектира холограми со помош на неколку основни работи. Погледнете го видеото!

Поддржете ја нашата работа: