Бесплатен курс по Веб технологии

Вебот или веб страниците ги употребувате секој ден за трансакции на пари, за истражување, за пазарење и социјални медиуми, но дали знаете како работат, која е технологијата и терминологијата што стои позади нив?

Енаука.мк преку нашите пријатели од веб академијата ЕВЕРЕСТ овозможува бесплатен курс по веб технологии за своите читатели.

Во овој курс, ќе се запознаете со технологијата која стои зад вебот, терминологијата и начинот на кој сите работи се вклопуваат за да овозможат веб сајтовите да работат, и многу повеќе.

Сите заинтересирани можат преку следниот линк да пристапат до блогот за да дознаат повеќе за курсот

Поддржете ја нашата работа: