Германскиот јазик е најсекси јазик на светот

Без разлика на тоа кој е вашиот омилен јазик, овој податок може да ве изненади. Германија се наоѓа на врвот на листата на земји со најубав јазик, а доказ за тоа е следново видео.

Ќе слушнете избор на зборови прочитани на различни јазици – англиски, шпански, арапски, филипински, италијански, унгарски, полски, латвиски, португалски и германски, од страна на лица чијшто мајчин јазик е оној прочитаниот. Погледнете!

 

Поддржете ја нашата работа: