Како ќе изгледаше iPhone ако Apple беше демократија ?

За многумина демократијата е врвот на едно цивилизирано општество, бидејќи во демократијата секој има право на свое мислење, идеја, критика.

Ви презентираме слика која ни покажува како некои концепти што можат да бидат добри за една работа, можат да бидат смешни ако се употребат во друга.

Затоа, кога ќе донесувате одлуки за тоа колку треба да ви е битно мислењето на другите луѓе, сетете се на сликава.

apple

Поддржете ја нашата работа: