Месечина во вашиот дом

„Luna the Moon“ е ламба која изгледа како месечината. Изработена е од фиберглас и обложена е со латекс. Доаѓа во 7 величини, од најмала од 8,2 см. до најголема од 58,4 см.

 

 

Од студиото велат дека ја создале за да внесат фантазија, мистерија, олеснување и романса, за да го претворат домот во магичен простор. Може да ја користите за да го осветлите вашиот омилен агол за читање, како украс или слично. Еве неколку идеи.

Поддржете ја нашата работа: