Направено првото видео на спектакуларната борба помеѓу сипи

СПОДЕЛИ

Ова неверојатно видео е направено за време на една студија, од страна на научници кои претходно имале увид на претходни борби помеѓу сипите.

Дискусија

Коментари

СПОДЕЛИ