Нов побрз начин на врзување чевли

Учењето како да се врзуваат чевлите е добро познат стар ритуал за „растење на децата“. За да се чувствуваат како „големи деца“ треба да можат сами да си ги врзуваат чевлите, да си ги мијат забите и да седат на нормален стол до своите родители.

Овој нов начин на врзување на чевлите изгледа слично на начинот на кој веќе ги врзуваме, но откако ќе го совладате, ќе ги врзувате вашите чевли за само неколку секунди. И мора да признаеме, не тера да се запрашаме зошто нашите родители не не’ научиле на ова уште на почетокот?

Поддржете ја нашата работа: