Sanja Trajkova

1568 НАСЛОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Најново од Енаука.мк

Здравствени придобивки од крушите

Крушата претставува едно од најстарите растенија култивирани од страна на човекот. Како лек во традиционалната кинеска медицина се користи повеќе од 2.000 години. Кинезите...