Погледнете како се забавува просечен кит од 40 тони

Ова видео, кое стана хит на интернет, прикажува неверојатен момент на грбав кит кој скока од водите на Јужна Африка. Видеото е направено од страна на нуркачот Крег Кејпхарт.

Крег Кејпхарт проценува дека китот е тежок околу 40 тони.

Поддржете ја нашата работа: