Невладината организација Македонија2025 потпиша ексклузивен договор со „Kellogg School of Management (KSM)” со цел да обезбеди стипендии за својата глобално позната Келог програма за развој на извршни директори под името „Zafirovski Executive Education Program Scholarships.”

Апликациите за стипендии се отворени од 1-ви декември 2016, во очекување на силен натпревар помеѓу најдобрите извршни директори, менаџери и претприемачи во Македонија. Оваа нова и возбудлива програма беше официјално најавена на Самитот на Мк2025 овој октомври.

За да ги дознаете деталите за оваа програма како и начинот за аплицирање, кликнете ТУКА

Поддржете ја нашата работа: