Што се случува кога низ лубеница ќе помине струја од 20.000 волти?

Едно од многуте интересни научни прашања на нашето време е она, што се случува кога ќе се испумпа 20.000 волти на енергија во лубеница? TheBackyardScientist на YouTube се враќа со одговори..

Погледнете го видеото:

Поддржете ја нашата работа: