Телевизор отпорен на удар

СПОДЕЛИ

Од пред еден месец се појавија постови на неколку кинески веб страници, во врска со телевизор отпорен на удари и клоцање.

Телевизорот е ЛЕД со 4К резолуција. 55 инчи, и е смарт тв. Користи самсунг панел (VA) и има задоволителна боја и агол на гледање.

Но дали вие би купиле телевизор што чини 400 евра, и би го тестирале дали навистина е отпорен? Секако дека не. Затоа познатите јутубери го направија тоа за нас.

После ова видео можеме да им веруваме дека да, навистина телевизорот е отпорен на удари… Не секој има потреба од ваков телевизор но добро е да се знае дека постои како опцја.

Дискусија

Коментари

СПОДЕЛИ
------- Донации -----------------------------------------------------------------------------BTC : 32CyCcnLh1wnLp5LqTm72BrWTsonxYtu7n --------------------------------------ETH: 0x5EB1a3010c339F794c2DA50Fd215Afc6B76334EA ----------------------------