Тест возење со „јапонскиот летечки автомобил“ ( Видео )

Јапонската компанија „Скај драјв“ на 25 август демонстрираше тест возење со летечки автомобил, а се работи за првата ваква демонстрација на овој вид возила во јапонската историја

Поддржете ја нашата работа: