Кафе, пиво или енергетски пијалок за поголема продуктивност

Без разлика дали сте дома, на работа, или пак се спремате за некој испит, сигурно сте конзумирале еден од овие пијалоци. Како тие всушност влијаат на вашиот мозок? И како тие ја зголемуваат, или подобро да кажеме се чини дека ја зголемуваат продуктивноста?

Во зависност од различните карактеристики на секој пијалок, може да изберете еден во однос на вкусот, ефикасноста и здравствените придобивки, Погледнете го иконографикот за повеќе детали за тоа како кафето, енергетските пијалоци и пивото влијаат на вашето тело и мозок.

Поддржете ја нашата работа: